Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Firma itp..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Właśnie kumpel podesłał mi pewien film oto on.

http://imageshack.us/clip/my-videos/825/1z8hapszhawjfjwukivvxx.mp4/

Według mnie to jest branie sobie do bani niektórych przećpanych nut firmy i bonusa które mówią o napierdalaniu kilku na jednego. Oczywiście nic nie mam do JP ideologi itp chuj im w dupe byle nie mój. Ale właśnie takie walenie kilku na jednego napakowane pustaki z maczetami itp to jest już przesada. Co sądzicie o filmie itp...

Opublikowano

Dresy, dresy. Jak są w grupie, to wszyscy odważni, silni, wszystkim chcą wpierdolić, a jak siedzi taki sobie dresik sam w pociągu, to nawet głowy nie podniesie pizda (nie twierdzę, że wszyscy ludzie w dresach, to skończeni idioci).

Jeśli chodzi o Firmę, to mam tylko jedną opinię i jej nie zmienię. Jedno wielkie gówno. Przez takie śmieci rap w Polsce ma taką opinię a nie inną. Ludzie kojarzą rap tylko z "JP 100%", wpierdolami i dresiarzami, chodzącymi po mieście i skaczącymi do wszystkich.

7m9a.png

Opublikowano

tam była lampka, jakby mnie tak napierdalali jeden wylądowałby w kostnicy. A oni to tylko silni 5 vs 1, jeden na jednego mogą dostać wpierdol np. od tzw "kujona"

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

@up. co tu rozumieć?

"cytat":

Jebać policję, jebać policję,

Jebać policję

z Przepisów drogowych robimy se jaja

ciągle powtarzamy, że każdy pies to faya

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Up, no z tego co wiem to nie tylko o JP śpiewają, a dresom i gimbusom spod znaku JP trudno cokolwiek innego zrozumieć :D . Ogólnie to w dupie mam tę całą firmę, ale nie lubię jak ktoś tak bez sensu się na kogoś powołuje, nawet nie do końca rozumiejąc o co kaman.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

To po prostu margines społeczny odgrywający się na słabszych, prawdopodobnie te osoby mają masę kompleksów i myślą, że jak pobiją kogoś w grupie to coś im to da.

Tępię takich ludzi.

Weteran
Opublikowano

Lol o.O

Schlali się pewnie, tamten powiedział, że go zadźga i się zaczęło..

Nie czaje, ale ok, chciałbym tylko dodać, że jak ktoś nosi dres, to nie znaczy, że jest jakimś jpkowcem, czy wandalem.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

I kto mi nie powie, że pl rap i dresy to najgorsze gówno pod słońcem? Polska dresiarska pojebana. Tyle w temacie.

Rozumiem, ze twoje pojecie o pl rapie ogranicza sie do gowna od firmy.

7m9a.png

Opublikowano

Naprawde polski rap jest okej naprzyklad 3 wymiar , technicznie zajebisci. Jak dla mnie to cale "jp" to nic innego jak chwyt, ludzie maja jakas tam awersje do policji to myk wykorzystali i kasa za bluzy itp. Jak ja chodzilem do podstawowki to byla na to moda tak to nazwijmy, 3kolegow z klasy mialo bluze z tym logo "jp". Potem stanelo a w gimbazjum przez 2lata nie widzialem nic oprocz SSG. Faktem jest ze rap nie jest dla wszystkich,czasem niektorzy nie wyczuwaja pewnych aspektow i biora sobie cos ostro do glowy. Teraz tylko wiecie bd "no kurwa,ja ze swoja ekipa, kurwa,wbilismy sie do typa , kurwa , na chate,kurwa, i mu wjebalismy kurwa, tera to koksy jestesmy."

Opublikowano

To nie chodzi o to czego oni słuchają. LOL,od razu jak się napierdalają to wina firmy, ta?

Nawet jakby taki zepsół nie istniał to i tak take zamieszki by miały miejsce. Owy shit hopowy zespół jest tylko pretekstem do tego, namiastką całej sytuacji. Rozeszło się z tego co wychwyciłem o jakąś kosę w plecy.

Zwolennikiem firmy nie jestem, ale taka jest prawda.

1350673995-U699261.png

exmod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...